14. října 2009

Velký podvod s globálním oteplováním

Dokument "The Great Global Warming Swindle" rozebírá téma globálního oteplování z pohledu skutečných odborníků. Na tomto podvodu vznikl celý průmysl bohatě dotovaný státními rozpočty - proto se ten nesmysl tak vytrvale drží. Je to prostě dobrý byznys.

Změny podnebí na Zemi, které byly a budou, jsou přímo spojeny se sluneční aktivitou a nikoliv s kysličníkem uhelnatým. Ono to Slunce není až tak úplně stabilní zdroj, někdy hřeje víc, někdy míň a jak bude v příštích letech vypadat sluneční činnost je ve hvězdách.



Producentem CO2 jsou všechny živé formy a zdaleka největším jsou oceány, průmyslová produkce je proti tomu zanedbatelným číslem.
Nejsmutnější na tom je, že bráníme rozvojovým zemím v používání uhlí a ropy, kterých mají dostatek, a nutíme je do používání slunečních panelů a větrníků, a tak na základě smyšlené teorie zasypáváme penězi parazity a rozvojovým zemím bereme naději na slušnou budoucnost.

Celý film s českými titulky můžete shlédnout na youtube, aby jste viděli titulky musíte vpravo dole "Zapnout popisky"

Přehrát kompletni film na www.youtube.com



Seznam všech 8-mi částí

Knihy vyvracející mýtus globálního oteplování:
Václav Klaus: Modrá, nikoli zelená planeta
Nigel Lawson: Vraťme se k rozumu
Lawson i Klaus přirovnávají hnutí proti globálnímu oteplování za nové náboženství. Více než globálního oteplování bychom se podle Klause měli obávat environmenatilismu, který srovnává se socialismem a marxismem.

Pravým opakem je film "An Inconvenient Truth", tedy Nepříjemná pravda, který popisuje kampaň bývalého kandidáta na amerického prezidenta Ala Gora za větší celosvětový důraz na globální oteplování. Ale kdo by věřil politikům, že ano ...

Přehrát kompletni film na video.google.com




Žádné komentáře: