4. září 2010

Unlock Blaupunkt TravelPilot Lucca MP3



Tato navigace po restartu hledá na kartě soubor installlucca.exe a pokud jej najde spustí jej. Toho využijeme a spustíme správce souborů TotalCommander (TC.EXE) přejmenovaný na installlucca.exe. Stáhněte si a rozbalte na kartu z archívu blaupunkt_unlock.zip všechny soubory.


1) Nyní se po restartu navigace spustí správce souborů TotalCommander.

Systém je Windows CE 5 a rozlišení displeje 320x240.

2) Program Disclaimer.exe zobrazuje po zapnutí navigace tu varovnou zprávu, že nemáte při řízení prohlížet fotky. Tento soubor se nachází v adresáři ResidentFlash/system/. Přepište jej souborem stejného názvu z karty, což je zase přejmenovaný explorer.exe :-)


3) Aby zástupci programů zůstali na ploše i po restartu navigace nastavíme cestu na flashdisk. Spusťte klávesnici ToggleInputPanel.exe a editorem registrů regedit.exe proveďte nastavení cesty v klíči:
Hkey_Local_Machine\System\Explorer\Shell Folders
Desktop=\ResidentFlash\Desktop




4) Nyní můžete smazat z karty soubor installlucca.exe, po restartu navigace se spustí plocha windows. Programem TotalCommander (TC.EXE) si vytvoříte na ploše zástupce svých programů.

1 komentář:

Milan řekl(a)...

Tak jsem to udělal dle návodu ale původní verze mi vyhovuje více. Bohužel nevím jak to vrátit zpět. Může mi někdo poradit. Prosím podrobně. Děkuji